Byvårdsföreningen

Vållö Byvårdsförening

Vållö byvårdsförening är en öppen förening, dvs alla som vill får vara med. Den är till för såväl alla på Vållö som alla som är intresserade av Vållö!

Byvårdsföreningen ansvarar för drift och underhåll av Paviljongen som är öns gemensamhetslokal. Paviljongen kan hyras av såväl föreningens medlemmar som av externa personer, föreningar och företag. I Paviljongen finns kök med kyl, frys, spis, micro samt toalett med toa och dusch! Uthyrningsansvarig är Lotta Petersson, 070-600 68 92, vallo@telia.com. ör medlemmar är dygnshyran 400 kr och för privatpersoner och föreningar som är icke medlemmar 600 kr samt för företag 1 000 kronor. Föreningsmedlemmar på Vållö kan för 100 kr per tillfälle/dygn hyra bord och/eller stolar för användning i eget hus.

Vill Du bli medlem i föreningen (200 kr/pers och år) eller ska du betala lokalhyra görs det till Vållö byvårdsförenings bankgiro 202-9379.

Föreningen tar också ansvar för att hålla det rent och snyggt längs bygatan och att badplatsen Båknet rensas från tång och beväxning.

Vidare anordnas ett antal trivselaktiviteter såsom midsommarfirande, grillkväll, historiska föredrag med anknytning till Vållö.